banner

  Hubertushof Baarn

  In het oeroude bosgebied van Baarn bouwen wij zes villa appartementen van uitzonderlijke klasse. De appartementen variëren in woonoppervlakte van 119 m2 tot 180 m2. Hubertushof is ontworpen met respect voor de verhoudingen volgens de reeks van Fibonacci. Voor de bouw van de villa wordt enkel gebruikgemaakt van de allerbeste materialen en de villa biedt alle technologische mogelijkheden van nu.

  Het gebouw bestaat uit twee delen, gescheiden door een centrale hal. Onder de villa bevindt zich een afgesloten parkeergarage. Het afwerkingsniveau in de appartementen ligt uitzonderlijk hoog. Alle appartementen zijn uniek en zijn geheel gelijkvloers. Een project van dit kwaliteitsniveau is zeldzaam en wordt gerealiseerd door Adarma Architecten BNA en Koelewijn Bouw.

   

  Locatie van de appartementen

  Hubertushof ligt in het bosgebied van Baarn. Het is een prachtige groene locatie aan de rand van Baarn en op steenworp afstand van Kasteel Groeneveld en het bijbehorende parkbos. Het is een rustige locatie die verschillende doelgroepen zal aanspreken.

  Het terrein van Hubertushof is licht glooiend met eeuwenoude bomen. De tuin is ontworpen door een landschapsarchitect en wordt geheel aangelegd. De tuin zal een prachtig ensemble vormen met de naastgelegen tuin van buitenplaats ‘Berg en Dal’.

   

  De omgeving

  De appartementen worden gebouwd in het bosgebied van Baarn. Baarn heeft afwisselende omgevingen: in het zuiden en westen bos- en weidegrond, de Eem in het oosten en het groene polderlandschap in het noorden. Baarn is een levendig dorp met in het centrum veel winkels en een ruim horeca-aanbod. Vanuit Baarn zijn uitstekende wegverbindingen naar grote steden als Amsterdam en Utrecht.

   

  Kenmerken van het appartementencomplex

  Appartement nummer Aantal kamers
  43 circa 167 m² 4 kamers
  43A circa 121 m² 4 kamers
  43B circa 180 m² 5 kamers
  43C circa 157 m² 4 kamers
  43D circa 119 m² 3 kamers
  43E circa 119 m² 3 kamers

   

  Informatie

  Impressie

  Vorige
  Volgende