banner

Overeenkomst getekend voor verkoop woningen op Rengerswetering Eiland 5

Koelewijn Bouw, Bos Makelaardij en Meerwaerde tekenen overeenkomst verkoop woningen Eiland 5

We zijn weer een stukje dichterbij de realisatie van Rengerswetering Eiland 5. Maandag 4 december hebben we (Koelewijn Bouw, Bos Makelaardij en Meerwaerde) namelijk de overeenkomst gesloten voor de verkoop van de woningen die Koelewijn Bouw gaat ontwikkelen op Rengerswetering Eiland 5.

Wonen op Rengerswetering Eiland 5

Aan de oostzijde van Bunschoten-Spakenburg is de ontwikkeling van wooneilanden  Rengerswetering in volle gang. De bouw van Eiland 1, 2 en 3 zijn inmiddels gerealiseerd  en Eiland 4 verloopt voorspoedig. Het vervolg is de realisatie van ruim 230 woningen op  Eiland 5.

Initiatiefnemers Aalberts, BPD, Gooi en Omstreken en Koelewijn Bouw ontwikkelen een  nieuw wooneiland met een divers programma. Eiland 5 bevat huurappartementen, rijwoningen, seniorenwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Een passend aanbod voor een ieder.

Naar verwachting start de verkoop in het eerste kwartaal 2024.

Aanbod

De realisatie van Eiland 5 wordt opgeknipt in meerdere fases. Tijdens de eerste fase bouwen en verkopen wij 44 rij-, senioren- en twee-onder een-kapwoningen. Meer informatie over de verkoop van de woningen, leest u op de website van HofWyck Rengers.