banner

Frederik van Blankenheymstraat, Amersfoort

  3 nieuwbouwwoningen aan de Frederik van Blankenheymstraat in Amersfoort

  Bent u op zoek naar een moderne en duurzame woning en het liefst in de buurt van het centrum van Amersfoort? Dan is één van de drie nieuwe huizen die gebouwd worden aan de Frederik van Blankenheymstraat misschien wel de perfecte woning voor u. Deze huizen worden gebouwd met het oog op duurzaamheid en comfort, bieden veel ruimte en lichtinval én zullen net buiten de Stadsring komen te staan.

  Deze nieuwe huizen zullen worden voorzien van energielabel A+++, wat betekent dat ze zeer energiezuinig zijn. De woningen worden zeer goed geïsoleerd en zullen worden voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. Hierdoor kunt u flink besparen op uw energierekening en draagt u bij aan een duurzame toekomst.

  De huizen hebben een moderne uitstraling en bieden veel ruimte en lichtinval. De woningen worden gebouwd met hoogwaardige materialen en zijn voorzien van alle moderne gemakken. Bij het ontwerp is goed rekening gehouden met de omliggende en aangrenzende bebouwing.

  De huizen beschikken over een grote woonkamer, een ruime afmeting voor een keuken, drie slaapkamers, een badkamer en een ruime zolder waar nog eens één of twee slaapkamers gecreëerd kunnen worden. Daarnaast hebben de huizen een tuin op het zuidwesten waar u heerlijk kunt genieten van de zon. Achterin de tuin komt een houten berging voor het stallen van de tuinspullen en fietsen.

  Een extra luxe is dat elke woning beschikt over een eigen parkeerplaats voor de deur. Hierdoor hoef je nooit te zoeken naar een parkeerplek.

  De locatie van de huizen is ideaal voor mensen die graag dicht bij het centrum van Amersfoort willen wonen. Het centrum van de stad is op loopafstand en biedt een breed scala aan winkels, restaurants en cafés. Ook zijn er verschillende culturele activiteiten te vinden, zoals musea en theaters.

  Daarnaast is de locatie van de huizen perfect voor mensen die graag reizen met het openbaar vervoer. Het centraal station van Amersfoort is op loopafstand en biedt goede verbindingen naar andere steden in Nederland.

  De Frederik van Blankenheymstraat is een rustige straat met weinig verkeer. Dit maakt de locatie van de huizen erg geschikt voor gezinnen met kinderen. In de buurt zijn verschillende scholen te vinden en er is voldoende ruimte om buiten te spelen.

  Kortom, de nieuwe huizen aan de Frederik van Blankenheymstraat in Amersfoort zijn duurzame en moderne woningen in een levendige buurt met veel voorzieningen. Met energielabel A+++, zonnepanelen en een warmtepomp zijn deze woningen van alle moderne gemakken voorzien. Neem contact op met de makelaar om meer te weten te komen over deze nieuwe huizen en om een bezichtiging te plannen.

  Kenmerken

  Bouwnummer 1
  Soort woning: Eensgezinswoning, hoekhuis
  Bouwjaar: 2024
  Woonoppervlakte: 116 m²
  Aantal kamers: 5
  Koopsom: € 715.000,- vrij op naam

  Lees meer


  Bouwnummer 2

  Soort woning: Eensgezinswoning, tussenwoning
  Bouwjaar: 2024
  Woonoppervlakte: 116 m²
  Aantal kamers: 5
  Koopsom: € 680.000,- vrij op naam

  Lees meer


  Bouwnummer 3

  Soort woning: Eensgezinswoning, hoekwoning
  Bouwjaar: 2024
  Woonoppervlakte: 116 m²
  Aantal kamers: 5
  Koopsom: € 715.000,- vrij op naam

  Lees meer

  Meer informatie?

  Voor vragen is Van Hell Makelaars beschikbaar:
  Korte Bergstraat 10
  3811 ML Amersfoort
  Telefoon: 033-4893135
  info@vanhellmakelaars.nl
  www.vanhellmakelaars.nl/

  Team Van Hell Makelaars en Koelewijn Bouw

  Informatie

  Impressie

  Vorige
  Volgende